The Ghosts of Manhattan

cocktailvultures

IMG_6815Ghosts of Manhattan

What to do with those interesting, un-oaked whiskeys hitting the market? They need taming if their flavors are to be enjoyed and not eliminated with an overabundance of sweet mixers. We took some Coppersea Raw Rye http://www.coppersea.com/blog/ and fashioned it into a dry, transparent Manhattan of sorts — cool and astringent, with an almost papery aftertaste. A couple of cocktail cherries won’t go amiss, as they add a touch of sweetness.

To an iced shaker, add:

2 ounces Coppersea Raw Rye
1 ounce Lillet Blanc
2 dashes lemon bitters

Shake vigorously and strain into a chilled cocktail glass. Garnish with a few cocktail cherries.

Ver o post original

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s